Log in
X

Company Name

ITD Prishtine sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Sales Manager

Sales Manager

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

25.05.2017

Contact Person

Categories

Shitje | Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

ITD Prishtine shpk, kerkon te rekrutoje:

Sales Manager

Detyra dhe Pergjegjesi:

-  Zhvillon, drejton dhe ekzekuton strategji shitjeje me klientët kryesore me qëllimin e optimizimine rezultateve të biznesit tek këta klientë.

-  Pjesëmarrës aktiv për çështje të ndryshme të procesit të shitjeve, duke sjellë ide dhe opinione në lidhje me konkurrencën për të realizuar propozime shitje fituese.

-  Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes.

-  Kontribuon dhe ndihmon ne realizimin e planit vjetor te shitjes

-  Bashkëpunon me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve për të ndarë ekspertizën.

-  Zhvillon marrëdhënie të forta me ekipin e shitjes të partnerëve të ndryshëm.

-  Eshte i suksesshem ne zgjerimin e games se klienteles dhe ne ndertimin e raporteve me kliente te rinj.

-  Raporton tek Drejtori i Shitjeve

Kërkesa për kandidatët:

Edukimi dhe eksperienca

-  Të ketë perfunduar studimet e larta. (Të preferueshme shkencat ekzakte; Shkenca Kompjuterike)

-  Minimalisht 3 vjet eksperience e meparshme punë në pozicione analoge

-  Njohuri shume te mira rreth produkteve te Teknologjisë Informative. Me konkretisht mbi gamen e produkteve qe kompania tregton (IBM, Cisco, Microsoft, HP (server, storage, PC) Lenovo etj.

-  Te ketë njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Aftesi te tjera

-  Aftesi shume te mira prezentuese dhe negociuese

-  Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse.

-  Aftësi shumë të mira bashkëpunuese

-  Aftësi per te punuar nen presion dhe gatishmeri per te punuar jashte orarit

-  Aftësi per të ndërmarrë veprime të shpejta dhe në mënyrë të pavarur në zgjidhje të problemeve dhe në të mirë të kompanisë

Benefite

  • Vleresime performance
  • Bonuse per arritje target-i
  • Zhvillim profesional dhe sfida te vazhdueshme
  • Ambjent shume i mire pune

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@itd-ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook