Log in
X

Company Name

Këshilli Prokurorial i Kosovës

Phone Number

+381/38/200 18 848

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

26.05.2017

Categories

Financa

Job Places

Prizren

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook