Log in
X

Company Name

Laboratori Biokimik - Mikrobiologjik

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Biokimist, Mikrobiolog, Teknik, Laborant, Recepcioniste

Biokimist, Mikrobiolog, Teknik, Laborant, Recepcioniste

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

31.05.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Laboratori Biokimik - Mikrobiologjik "AVICENA - KS" shpall konkurs për plotësimin e kuadrit profesional:

-Biokimist
-Mikrobiolog
-Teknik
-Laborant
-Recepcioniste

Për pozitat  Biokimist dhe Mikrobiolog konkurentët duhet të kenë Specializimet në lëmit përkatëse, përvoja e punës do të ishte e mirëseardhur si dhe të jenë të Licencuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Ndërsa për Teknik - Laborant konkurentët duhet të kenë të kryer shkollimin përkatës  të mesëm apo bachelor, përvoja e punës do të ishte e mirëseardhur dhe të jenë të Licencuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Për poziten Recepcioniste/Pultisite shkollimi mesëm është i domosdoshëm, ai i lartë i mirëseardhur. Përparësi kanë kandidatet që kanë njohuri të gjuhës angleze. 

Për të aplikuar nevojiten: CV dhe nje foto e aplikuesit.

 Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në adresën elektronike avicenaks@gmail.com  deri më 31 maj 2017.

Ju mirëpresim dhe ju dëshirojmë sukses.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook