Log in
X

Company Name

ACN | Shtëpia e efiçiencës

Phone Number

044344434

Company Place

Prishtinë

Monter / instalues

Monter / instalues

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

28.05.2017

Contact Person

Fidan Muhaxheri

Categories

Monter

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specialiazuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim – ventilim dhe ndriçim, përfaqesues ekskluziv për brendet MIDEA dhe V-TAC, kërkon:

Monter / instalues

Detyrat:

- Të ketë përvojë në montimin e paisjeve për ngrohje-ftohje-ventilim e klimatizim

- Të jetë i aftë për organizimin e punës në teren,

- Të asistoj në montimin të produkteve kur është nevoja,

Kualifikimet:

- Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë,

- Të jetë i aftë për punë të pavarur dhe ekipore,

- Të ketë experience pune në teren,

- Aftësi për te punuar nën presion dhe me orar fleksibil

- Njohja e gjuhës angleze është përparësi

- Të posedoj patent shofer (B)

Mosha: 20 deri 35 vjet

Të interesuarit për punë CV-të me foto mund ti dergojnë në emailin fm@acn-ks.com   

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim.

Ju mirëpresim | ACN

Expired

Advertising
Advertising
Facebook