Log in
X

Company Name

ACN | Shtëpia e efiçiencës

Phone Number

044344434

Company Place

Prishtinë

Shitës në showroom

Shitës në showroom

Information

Publish Date

15.05.2017

End Date

28.05.2017

Contact Person

Fidan Muhaxheri

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specialiazuar në shitjen e paisjeve për klimatizim – ventilim dhe ndriçim, përfaqesues ekskluziv për brendet MIDEA dhe V-TAC, kërkon:

Shitës në showroom

Detyrat:

- Të mirëpret klientët dhe ti ofrojë asistence,

- Të ndihmoj klientet në përzgjedhjen e produkteve,

- Të asistoj në montimin e produkteve kur është nevoja,

- Të organizon ambijentin e shitjes në salon,

- Të jetë përgjegjës për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në showroom,

Kualifikimet:

- Të posedoj aftësi të mira komunikative

- Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë

- Të ketë aftësi pune me kompjuter (MS Office)

- Të jetë I aftë për punë të pavarur dhe ekipore

- Të ketë experience pune në shitje

- Aftësi për te punuar nën presion dhe me orar fleksibil

- Njohja e gjuhës angleze është përparësi

Mosha: 22 deri 35 vjet

Të interesuarit për punë CV-të me foto mund ti dergojnë në emailin fm@acn-ks.com   

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga komisioni për pranim.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook