Log in
X

Company Name

Endi INC

Phone Number

045 110 338

Company Place

Prishtinë

Agjente të shitjes (femra) (7)

Agjente të shitjes (femra) (7)

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

28.05.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Endi INC, me seli në Prishtinë kërkon 7 Agjente të shitjes (femra).

Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme:

  • Shkollimi i mesëm i obliguar, 
  • Te kenë ambicie për pune dhe vullnet,
  • Të posedojë aftësi të mira komunikuese dhe efikasitet me ekip,
  • Preferohen ato me eksperience ne fushën e shitjes apo promocionit.

Te interesuarat të thërrasin në ketë 045 110 337 & 049 757 997 (Thirrjet te behen nga ora 08:00 deri 20:00).

Dergoni CV-te ne email: endiinc.ks@gmail.com

Afati i fundit për Aplikim: 28.05.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook