Log in
X

Company Name

Golden Taxi

Phone Number

044377399

Company Place

Prishtinë

Shofer (10)

Shofer (10)

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

26.05.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Golden Taxi sh.p.k shpall konkurs per 10 vende te lira pune per rajonin e Fushe Kosoves.

Pozita e Punes: Shofer (10)

Konkursi eshte i hapur per rajonin e Fushe Kosoves dhe eshte i hapur per 10 vende te lira pune.

Banoret e Fushe Kosoves kane perparesi per aplikim.

Kushtet per Aplikim jane:

  • Posedim i Patent Shoferit (minimum 2 vite),
  • Respektimi i orarit te punes,
  • Respektimi i rregullave te kompanis.

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin 044-377-399

Expired

Advertising
Advertising
Facebook