Log in
X

Company Name

Terranova

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Visual Merchendaiser/e, Asistent/e të shitjes(Orar i plotë), Asistent/e të shitjes (Sezonal) (10), Arkëtar/e

Visual Merchendaiser/e, Asistent/e të shitjes(Orar i plotë), Asistent/e të shitjes (Sezonal) (10), Arkëtar/e

Information

Publish Date

12.05.2017

End Date

24.05.2017

Categories

Shitje | Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

Brendi i mirënjohur Italian, me mbi 567 dyqane, në 40 shtete të botës, tani me pikë shitëse edhe në Kosovë, hap vende të lira pune.

Nëse jeni entuziast/e dhe i/e motivuar për të punuar për brendin e njohur botëror dhe për t’iu bashkangjitur ekipit tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitën:

Vendi i punës: Terranova, Albi Mall

Pozita: Visual Merchendaiser/e

(1 vend pune)

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë kryesore:

 •  Përgjegjës për implementimin e standardeve të paraqitjes vizuele të mallit në dyqan,
 • Rregullon dhe mirëmban pjesën vizuele të dyqanit, duke u kujdesur për dukjen e produkteve në mënyrën më të mirë,
 • Implementon dhe mirëmban standardet e ekspozimit të mallit, në përputhje me standardet ndërkombëtare të brendit,
 • Aplikon materialet e nevojshme për vizualizim sa më të mirë të produkteve dhe materialeve të marketingut,
 • Implementon vizualizimin e produkteve, duke pas parasysh trendet e veshjeve aktuale,
 • Përcjellë dhe ndihmon Menaxherin e dyqanit në implentimin e aktiviteteve javore në dyqan dhe ndihmon në rritjen e vizitave ditore,
 • Bisedon me Asistentët e shitjes dhe konsumatorët lidhur me trendet e fundit të modës dhe bën propozime për kombinime të ndryshme, etj

Kualifikimete kërkuara:

 • Diplomë Universitare, është përparësi
 • Përvojë pune 2 vjeçare në fusha të ngjajshme (retail, fashion)
 • Njohuri për trendet e fundit të modës
 • Kreativitet dhe aftësi për dizajn, ngjyra dhe stil
 • Të posedojë aftësi organizative, komunikuese dhe interpersonale
 • Të jetë energjik, e të ketë iniciativë dhe kreativitet duke ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të Gjuhës Angleze në të shkruar dhe të folur.

Pozita: Asistent/e të shitjes(Orar i plotë)

Asistent/e të shitjes (Sezonal)

             (10 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme, Universiteti është përparësi
 • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjajshme është përparësi
 • Të jetë energjike, të ketë iniciativë dhe kreativitet
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil
 • Njohja e gjuhëve të huaja është përparësi
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike, sidomos rreth Ms Office

 

Pozita: Depoist i brendshëm/Dyqani

(1 vend pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Të ketë aftësi të organizimit dhe planifikimit
 • Të jetë i gatshëm të punojë në kushte presioni dhe punë me orar fleksibil
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B, valid
 • Preferohet njohja e kompjuterit

 

Pozita: Arkëtar/e

(2 vende pune)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të leximit, numërimit të saktë të parave të gatshme dhe çeçeve
 • Aftësi për të menaxhuar punën nën presion
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze

Të  gjithë të interesuarit mund të shkarkoni aplikacionin për punësim në adresën: www.bucajretail.com/appt.docxdhe së bashku me dokumentet përcjellëse (CV me fotografi, letërnjoftimi, Diplomë e edukimit, referencat, etj) dërgoni në e-mail adresën: hr@bucajretail.com, derimëdatë24 Maj 2017.

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook