Log in
X

Company Name

Mobileria ALBED

Phone Number

045 504 774

Company Place

Fushë Kosovë

Shitëse (2)

Shitëse (2)

Information

Publish Date

10.05.2017

End Date

24.05.2017

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Shitese ne Mobilerine Albed Fushe Kosove
 
Mobileria "Albed" ofron pune per 2 shitese (femer) per sallon te mobilieve ne Fushe Kosove.


Orari dhe pagesa sipas marrveshjes, preferohet te kete pervoje pune.

Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje(Preferohet)

Aplikacionin duhet te mbushet  personalisht ne Sallon ne Fushe Kosove.

Tel: 045 504 774


Adresa: Rr.Nena Tereze, Fushë Kosovë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook