Log in
X

Company Name

BUÇAJ sh.p.k.

Phone Number

+381 (0) 38 601 771, (0) 38 601 881

Company Place

Prishtinë

Back Office Executive

Back Office Executive

Information

Publish Date

10.05.2017

End Date

24.05.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Korporata BUÇAJ shpall konkurs për pozitën “ Back Office Executive”


Përshkrimi i detyrave të punës:

•Krijimi i shablloneve dhe dërgimi i detyrave tek blerësit;
•Miratimi i detyrave për blerës;
•Edukimi i blerësve;
•Asistim në çështje teknike;
•Komunikim me ekipet në teren;
•Kujdeset për shpërblimiet e blerësve;
•Raportimet e rregullta;
•Përputhja e detyrave me audiencën;
•Mirëmbajtja e sistemit të brendshëm të Korporatës;
•Komunikimi me forcën shitëse në teren dhe ekipin e Korporatës

Kualifikimet e kërkuara:
-Përvojë pune në komunikim me blerësa ;
-Kandidatet duhet të kenë të kryer shkollomin  e lartë ose minimum të jenë student i vitit të fundit të studimeve;
-Të jenë të afta të punojnë me mbikëqyrje minimale;
-Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë dhe bashkëpunëtor;
-Njohuri e shkëlqyer e gjuhës angleze ;
-Të afta të punojnë në ekip dhe të pavarura;
-E preferuar që të kenë të përfunduar ndonjë trajnim mbi aftësitë për shitje, trajnim të specializuar për Call Center

Konkursi do të jetë i hapur nga data 10 Maj 2017 deri më 24 Maj 2017.

Kandidatet e interesuara duhet dërguar aplikacionin për punësim së bashku me një foto në e-mail adresën: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në ëebfaqen www.buçaj-ks.com
     

Aplikacioni për konkurrim mund te dorëzohet edhe fizikisht tek korporata Buçaj Sh.P.K. Magj. Prishtinë-Shkup km-10 p.n. Lipjan.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook