Log in
X

Company Name

BB Home SHPK

Phone Number

044637637

Company Place

Prishtinë

Jurist/e, Ekonomist/e, Asistente Administrative

Jurist/e, Ekonomist/e, Asistente Administrative

Information

Publish Date

08.05.2017

End Date

23.05.2017

Categories

Ekonomi | Jurista | Administratë

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

B B Home Shpk hap konkurs per tre vende te lira te punës:

1. Jurist/e  ,

2. Ekonomist/e,

3. Asistente Administrative 

Kualifikimet:

Fakulteti adekuat per pozitat e lira .

Pervoja e punes e deshirueshme.

Detyrat dhe pergjegjesit sipas pozitave:

Per poziten nr.1

- Përpilimi i kontratave që dalin në kuadër të punës;

- Dorëzimi i shkresave në terren sipas nevojës;

- Plotësimi i fletëdorëzimeve për shkresat që dalin gjatë punës;

Etj sipas pozites.

Per poziten nr.2

Regjistrimi i faturave në sistem;

Menaxhon llogaritë e furnitorëve dhe klientëve;

Ndjek operacionet e përditëshme të departamentit të financës;

Përgatit dhe kontrollon raporte të ndryshme

Per poziten nr.3.

Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;

-  Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim për te gjithë;

-  Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;

-  Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Menaxhues;

-  Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Cv me foto mund ta dergoni ne email adresen: bbhomeshpk@hotmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook