Log in
X

Company Name

INTERSERVIS SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i/e Marketingut

Menaxher/e i/e Marketingut

Information

Publish Date

06.05.2017

End Date

20.05.2017

Categories

Menaxher | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Menaxher/e i/e Marketingut

Objektivi i pozites: Të rrisë numrin e shitjeve në kompani dhe zgjeron numrin e klienteles.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Prezanton produktet dhe shërbimet e kompanisë tek bizneset dhe klientat potencial
 • Shet këto produkte tek bizneset tjera
 • Mban lidhjet me klientët egzistues
 • Analizon dhe zgjeron tregun e punës duke tregtuar biznese të reja potenciale
 • Krijon klient të rinjë
 • Kontrollon dhe menaxhon të gjithë agjentet e shitjes
 • Menaxhon kerkesat dhe dergesat e klienteve

Njohurite dhe Aftesite:

 • Aftesi dhe shkathesi shume te mira komunikuese
 • Aftesi te shkëlqyeshme të shitjes (p.sh. negociuese)
 • Aftesi që të punoj në ekip si dhe ne mënyrë të pavarur
 • Aftesi të menaxhimit të kohës
 • Aftësi për të punuar në një mjedis me diversitet programor
 • Njohje e mire e gjuhës angleze
 • Njohuri të mira nga programet MS Office

Kualifikimi dhe përvoja e kërkuar

 • Diplome universitare (preferohet dega e menaxhmentit/marketingut)
 • Përvojë të mëparshme në shitje

Kushtet e punes:

 • Pako të sigurt dhe shumë atraktive të kompensimit: Page fikse + komision në cdo shitje.
 • Bashkëpunim professional ekipor dhe mundesi per ngritje ne pozite
 • Veturë dhe telefon të kompanisë

Per te aplikuar ju lutemi dergoni CV-te me foto dhe dokumente të tjera qe vertetojnë kualifikimet tuaja ne adresen e-mail: info@interservis-ks.com  

Expired

Advertising
Advertising
Facebook