Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Pejë

ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST

ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST

Information

Publish Date

06.05.2017

End Date

20.05.2017

Categories

Shitje | Hoteleri

Job Places

Pejë

Job Description

Market "ARBËR GROUP" SHPK, shpall konkurs për vende të lira pune:
                                
1. ARKATARE        
2. SEKTORIST/E       
3. DEPOIST        
4. KAMARIER        
5. SHANKIST

                                
Kandidatët e Interesuar ti Plotësojnë këto kushte:
. Të kene pervoja pune
. Të jene bashkepunues dhe inovative,
. Të respektojne rregullat e punes.
    
Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: 049 320 200

email: arbergroup_shpk@hotmail.com                

Adresa: Pejë-Dardani II.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook