Log in
X

Company Name

Shoqata Afariste e Gruas SHE-ERA

Phone Number

+381 390 323 194

Company Place

Gjakovë

THIRRJE PËR SHPREHJE TË INTERESIMIT PËR TRAJNIM DHE PUNËSIM NË SHËRBIMET E KUJDESIT

THIRRJE PËR SHPREHJE TË INTERESIMIT PËR TRAJNIM DHE PUNËSIM NË SHËRBIMET E KUJDESIT

Information

Publish Date

05.05.2017

End Date

30.05.2017

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook