Log in
X

Company Name

Kompania Union

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës ambulant - Praktikant

Shitës ambulant - Praktikant

Information

Publish Date

04.05.2017

End Date

20.05.2017

Contact Person

Categories

Shitje | Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania UNION me seli ne Vushtrri dhe Prishtine shpall konkurs per:

Shitës ambulant - Praktikant

Kualifikimet e kërkuara

- Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Diploma universitare është përparësi;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
- Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B ;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurrojnë duke dërguar aplikacionin duke cekur pozitën në të cilën aplikojnë, në adresës elektronike në: hr@union- ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook