Log in
X

Company Name

Kompania Union

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues/e mjekësore në lëmin e mjekësis së përgjithsme

Përfaqësues/e mjekësore në lëmin e mjekësis së përgjithsme

Information

Publish Date

04.05.2017

End Date

20.05.2017

Categories

Marketing | Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania UNION me seli ne Vushtrri dhe Prishtine shpall konkurs per:

Përfaqësues/e mjekësore në lëmin e mjekësis së përgjithsme

Kërkohet përfaqësues/e mjekësore për një kompani të njohur ndërkombëtarisht, ku i inkurajojmë kandidatët për të aplikuar me kualifikimet siq vijon:

- Kandidatët duhet të kenë diplomë Universitare në lëmin e mjekësis së përgjithsme
- Preferohet përvojë pune , jo obligative;
- Njohja e gjuhës angleze është obligative
- Njohja e gjuhës serbo – kroate  konsiderohet si përparësi;
- Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
- Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale.
- Të posedojë patent shofer kategoria B

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurrojnë duke dërguar aplikacionin duke cekur pozitën në të cilën aplikojnë ,në adresës elektronike në: hr@union- ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook