Log in
X

Company Name

King Massage Gjilan

Phone Number

+38649150700

Company Place

Gjilan

Masazhere, Asistente masazhere, Kamariere (2), Banakiere (2)

Masazhere, Asistente masazhere, Kamariere (2), Banakiere (2)

Information

Publish Date

12.06.2017

End Date

17.07.2017

Categories

Të tjera... | Masazhë

Job Places

Gjilan

Job Description

King Massage Gjilan shpall:

Konkurs

Masazhere
Asistente masazhere

Kërkojmë punëtore (femra) në pozitat: #Masazhere #Asistente masazhere #Paga mujore prej 600 euro dhe bonusi prej 10 euro në orë të klientit.

Kërkojmë Kamariere (2), Banakiere (2)

Paga mujore prej 400 euro, shpenëzimet e tatimeve, fjetja, pijet mbulohen nga kompania Nr. Kontaktues: +38649111116, +38649150700

Expired

Advertising
Advertising
Facebook