Log in
X

Company Name

KING SECURITY SH.P.K

Phone Number

+377 (0)45 222 739, +386 (0)49 222 739

Company Place

Prishtinë

Sigurim Fizik (50)

Sigurim Fizik (50)

Information

Publish Date

27.04.2017

End Date

20.05.2017

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

KING SECURITY SH.P.K

Konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik – 50 persona

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomën e shkollës së mesme
  • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 20.05.2017,ora 16:00!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook