Log in
X

Company Name

Shehu

Phone Number

+377 45 600 446

Company Place

Komoran

Perpunues te drurit (Zdruktar) (3), Operator ne Cnc (2)

Perpunues te drurit (Zdruktar) (3), Operator ne Cnc (2)

Information

Publish Date

09.05.2017

End Date

23.05.2017

Contact Person

Kreshnik

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

1. Perpunues te drurit (Zdruktar) (3 Pozita),

2. Operator ne Cnc (2 Pozita).

Kualifikimet e kerkuara per Perpunues te drurit:

- Te kete njohuri te mira mbi procesin e perpunimit te drurit ,

- Të kete aftesi te mira komunikative,

- Perparsi kan personat te cilet kan njohuri me punen ne zdruktari.

Kualifikimet e kerkuara per Operator ne Cnc:

- Te kete te perfunduar ose te jete absolvent i Fakultetit te inxhinieris Mekanike , 

- Te kete njohuri te mira te programit AUTO CAD,

- Të kete aftesi te mira komunikative,

-Perparsi kan personat te cilet kan njohuri me punen ne Cnc.

Adresa: Parku i Biznesit -Komoran

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në  ne email-in shkallashehu@gmail.com , e cila duhet ti ketë të bashkangjitura dokumentet për përgaditjen profesionale, një letër motivimi si dhe një fotografi te kandidatit.

Web: www.shehu-ks.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook