Log in
X

Company Name

Thermo Swiss

Phone Number

Company Place

Rajonale

Area Manager

Area Manager

Information

Publish Date

20.04.2017

End Date

04.05.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Rajonale

Job Description

Thermo Swiss është fabrika më e re e prodhimit të polisterolit në Shqipëri. Si rrjedhojë e rritjes së saj të vazhdueshme, ThermoSwiss kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Area Manager.

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

  • Arsim i lartë.
  • Mosha e preferuar 25-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes.
  • Lejë drejtim automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën : hr@thermoswiss.eu .

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, ThermoSwiss, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook