Log in
X

Company Name

Lboratori ELAB KOSOVA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Udhëheçës për Marketing dhe Komunikim

Udhëheçës për Marketing dhe Komunikim

Information

Publish Date

19.04.2017

End Date

03.05.2017

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kërkojmë Udhëheçës për Marketing dhe Komunikim, i cili profesionistëve shëndetësorë do t’ia promovoj laboratorin tonë.

Nga personi që do ta ushtron këtë detyrë pritet që t’i bashkohet udhëtimit të Elabit, familjes së besueshme, dinamike dhe në zhvillim e sipër të Kosovës. Prej kandidatëve potencial kërkohet që të kenë shkathtësi të avancuara komunikuese dhe të jenë këndshëm, të zellshëm dhe të përqëndruar në rezultate.

Per informata te konkursit te interesuarit munden me u lajmerue ne keto telefona:

044 777 330  dhe  49572 580

si dhe imejl adresa elab.kosova@elab.com.tr

Expired

Advertising
Advertising
Facebook