Log in
X

Company Name

Librex

Phone Number

044 500033

Company Place

Gjakovë

Agjent Tregtar (30) - Prizren

Agjent Tregtar (30) - Prizren

Information

Publish Date

18.04.2017

End Date

01.05.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

Kompania Zvicrane "Librex", hap vende te lira pune per Prizren me rrethinë, ku kërkojme: Agjent Tregtar (30)

Kushtet për aplikim janë:

- Të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj veture personale.

- Perparsi kanë aplikuesit te cilet punojn ne çift Mashkull Femer

-
Pagesat behen me standarte evropiane plus provizion

Kompania gjithashtu ofron pushime jashte vendit per te gjithe puntoret e kompanise, si dhe udhetime seminarike te ndryshme neper Bote.

Kanditati/ja per aplikim duhet te sjell me vete nje dokument identifikues ose dergoni CV e juaj se bashku me nje fotografi ne e-mail: ritello_librex@hotmail.com

Tel: +386 49 409 032 (Mund te na kontaktoni edhe permes Viberit)

Na kontaktoni nga ora 10:00 deri 16:00

Expired

Advertising
Advertising
Facebook