Log in
X

Company Name

ACI SH.A.

Phone Number

Company Place

Mitrovicë

Menaxher/e për Financa dhe Kontabilitet, Punëtor në Prodhim, Vozitës për Kamiona

Menaxher/e për Financa dhe Kontabilitet, Punëtor në Prodhim, Vozitës për Kamiona

Information

Publish Date

17.04.2017

End Date

30.04.2017

Categories

Menaxher | Financa

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook