Log in
X

Company Name

Maden Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e (2)

Arkitekt/e (2)

Information

Publish Date

14.04.2017

End Date

23.04.2017

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Maden Group, studio projektimi e njohur si nj ndër grupet më inovative dhe më të suksesshme në lëmin e Arkitekturës me bazë në Prishtinë - çdo herë kërkon bashkëpunëtorë të cilët janë të apasionuar pas Arkitekturës dhe kanë dëshire që të punojnë në grup.

Si pasojë e rritjes së kapaciteteve kërkojmë:

2 Arkitekt/e

Kushtet:

  • Të jetë i diplomuar bach, apo master i arkitekturës
  • Te jetë kreativ dhe i gatshëm të punojë në presion
  • Te ketë njohuri sofverike në lëmin e Arkitekturës
  • Aftësi organizuese, komunikuese dhe përcaktime të prioriteteve të punës
  • Te ketë njohuri të gjuhëve të huaja
  • Përvoja në pune ka përparësi

Të interesuarit të dërgojnë CV, portfolion dhe një letër motivimi në email adresën: info@madengroup.com

Konkursi është i hapur deri më 23.04.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook