Log in
X

Company Name

Credica LLC

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant/e

Praktikant/e

Information

Publish Date

14.04.2017

End Date

28.04.2017

Categories

Ekonomi | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për Praktikant/e

Credica LLCsi rezultat i zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për pozitën:

Praktikant/e

(Prishtinë)

Përgjegjësitëkryesore:

 • Ndihmon në vlerësimin e ekspozimeve kreditore jo-performuese me maturi dhe profesionalizëm
 • Ndihmon të menaxhoj marrëdhëniet me klientët në portfolion e saj/tij
 • Ndihmon nëhartimin dhe përgatitjen e raporteve të klientëve rreth punëve juridike/ aktiviteteve te mbledhjeve
 • Asiston në vizitat në terren tek klientët potencial
 • Ndihmon në kryerjen e detyrave tjera të përcaktuara nga mbikëqyrësi brenda fushës së përgjegjësisë

 

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidati duhet të jetë në vitin e fundit apo tëketë përfunduar rishtas studimet në Fakultetin Juridik ose Ekonomik
 • Të ketë shkathtësi të mira të komunikimit
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter (MS Office)
 • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar
 • Aftësi të shquara analitike
 • Të jetë dinamik, fleksibil, kreativ dhe i/e gatshëm për të punuar në ekip
 • Të ketë leje të vozitjes

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën:

hr@credica.org

Praktika do të jetë me pagesë. Vetëm aplikacionet e pranuara përmes e-mail adresës së lartpërmendur do të merren parasysh. Duke ju falënderuar për aplikim,  ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen. Afati i fundit për aplikim është data 28 Prill 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook