Log in
X

Company Name

Buçaj Sh.p.k

Phone Number

038/606-300, 038/606-400

Company Place

Lipjan

Promotore për regjione të ndryshme

Promotore për regjione të ndryshme

Information

Publish Date

13.04.2017

End Date

27.04.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Korporata BUÇAJ shpall konkurs për pozitën “Promotore për regjione të ndryshme”
 
Pozita: Promotore per regjionet:  Prishtinë; Ferizaj si dhe regjione te tjera

Përshkrimi i punës:
- Prezantimi i produkteve gjatë aktiviteteve të promocionit;
- Të informoj konsumatorët rreth fushatës së promocionit;
- Të njoftoj konsumatorët për produktet, kualitetin, çmimin, etj.;
- Pjesëmarrja në promovime të produkteve;  

Kualifikimet e kërkuara:                                               
- Kandidatet duhet të jenë mbi moshën 18 vjeçare;
- Përvojë punë në fushën e promocionit apo shitjes është përparësi;
- Kandidatet duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
- Të jenëtë afta të punojnë me mbikëqyrje minimale;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë;
- Kandidatet duhet të kenë aftësi të shkëlqyera prezantimi;
- Të afta të punojnë në ekip dhe të pavarura.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 13 Prill 2017 deri më 27 Prill 2017.

Kandidatet e interesuara duhet dërguar aplikacionin për punësim së bashku me një foto në e-mail adresën: hr@bucaj-ks.com, Aplikacioni gjendet në webfaqen www.buçaj-ks.com

Aplikacioni për konkurrim mund te dorëzohet edhe fizikisht tek korporata Buçaj Sh.P.K. Magj. Prishtinë-Shkup km-10p.n. Lipjan.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook