Log in
X

Company Name

TIKI shpk

Phone Number

+386 49 666 676

Company Place

Prishtinë

Arkitekt

Arkitekt

Information

Publish Date

13.04.2017

End Date

27.04.2017

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R S

Kompania Tiki shpk hap konkurs për arkitekt me përvoj pune në lëminë e enterierit.

Kandidatët duhet të kenë këto njohuri në:

  • Autocad,
  • Archicad,
  • 3D Studio MAX,
  • Photoshop,
  • CorelDraw,etj.
  • Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në (me foto) dhe portfolion me më së paku tre punime gjatë studimeve apo projekte pas përfundimit të studimeve.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info@tiki-ks.com. Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit:

+386 49 666 676

Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania TIKI Sh.P.K. zona Industriale p.n. Prishtinë, tek ish objekti Baby Center. Konkursi është i hapur nga data 13.04.2017 deri më 27.04.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook