Log in
X

Company Name

Migros Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

RECEPSIONIST/E

RECEPSIONIST/E

Information

Publish Date

12.04.2017

End Date

21.04.2017

Categories

Recepsionistë

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

MIGROS Group sh.p.k. në FUSHË KOSOVË shpall konkurs për pozitën: RECEPSIONIST/E

Përgjegjësitë kryesore:

  • Organizon dhe kontrollon korrespondencën telefonike dhe elektronike
  • Organizon komunikimin e brendshëm dhe te jashtëm duke dhënë informacionin e duhur
  • Pritja dhe menaxhimi i klientëve vizitorë

Kushtet e përgjithshme:

  • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
  • Të ketë provoje pune administrative së paku dy vjet 
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e kohës
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti
  • Njohuria e gjuhës Angleze është obligative, ndërsa e gjuhëve tjera përparësi

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com, ose personalisht në adresen: Migros Group, zona Industriale Fushë Kosovë deri në datën 21.04.2017, ora 16.00.

TEK SUBJEKTI TË CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook