Log in
X

Company Name

Global Work & Training Agency

Phone Number

+386 49 238 047 +377 45 484 017

Company Place

Prishtinë

Edukatore në Amerikë

Edukatore në Amerikë

Information

Publish Date

12.04.2017

End Date

12.05.2017

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Rajonale

Job Description

Apliko falas dhe punoni si Edukatore ne Amerike!

A jeni i/e interesuar per nje eksperience 1 vjecare nga e cila vetem mund te perfitoni,dhe te realizoni endrren tuaj amerikane nderkohe dhe te punoni?

Global Agency eshte agjencion i cili eshte perfaqsues i disa programeve Amerikane. Nje nga programet qe i perfaqsone Global Agency eshte programi Au Pair .

Au Pair eshte program i dizajnuar nga Departamenti i Shtetit që ofron shërbime me pages familjeve amerikane të kujdesit për fëmijët e tyre. Programi Au Pair është një program shkëmbimi arsimor dhe kulturor i projektuar për tu dhënë shtetasve të huaj një mundësi të madhe për të jetuar me një familje pritëse amerikane dhe të marrin pjesë drejtpërdrejt në jetën e tyre në shtëpi, duke i ofruar shërbime të kufizuara të kujdesit për fëmijët e tyre.

Për tu konsideruar për programin Au Pair USA, Kandidatet duhet të plotësojnë kërkesat e përcaktuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit:

- Të jetë në mes moshës 18 dhe 26 ;
- Të jetë e aftë në anglishten e folur;
- Të jenë të diplomuar në shkollen e mesme, ose Bachellor (e preferueshme fakulteti i edukimit);
- Të kete experience dhe pasion për kujdesin e fëmijëve;

Benefitet

- Fito rroge vjetore +$10,000;
- Te perfitojn me shum se $500 deri $1 ,000- Diplome  arsimore (trajnime);
- Dy jave pushime ne Amerikë (all inclusive);
- Mundesi vazhdimi edhe per 12 muaj te tjere;

Nëse ju i përmbushni të gjitha kërkesat e renditura më sipër na kontaktoni ne Nr e tel +386 (49) 238 047; +377 (45) 484 017

ose kontaktoni ne email adres globalagencykosova@gmail.com .

Ju gjithashtu mund të na vizitoni ne zyret tona Adresa: Rruga Eqrem Qabej (Kompleksi Lesna perball fakultetit filologjik) Nr 106 , punohet qdo dite pune prej ores 09:00 – 17:00.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook