Log in
X

Company Name

Fructal

Phone Number

Company Place

Rajonale

FIELD SUPERVISOR PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

FIELD SUPERVISOR PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

Information

Publish Date

11.04.2017

End Date

24.04.2017

Categories

Menaxher

Job Places

Të gjitha qytetet | Tiranë

Job Description

Kompanija Fructal është lider në prodhimin e lëngjeve të frutave dhe nektareve në regjionin e Evropës juglindore. Është detyra jone që prodhimi i produkteve më kualitative të fillojë me njerëzit tanë. Për këtë arsye vazhdimisht punojmë në zhvillimin dinamik të mjedisit të punës të punonjësve tanë. Qëllimi ynë është që pjestarëve të ekipit tone t’I ofrojmë mundësinë për të punuar në kompani e cila mbështet zhvillimin individual dhe kreativitetin. Nëse jeni person i besueshëm, dinamik, kreativ, përgjegjës me dëshirë që të provoni veten në një mjedis pune inkurajues aplikoni për këtë vend pune:

FIELD SUPERVISOR PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

Përgjegjësitë kryesore

 • Vizita në terren sipas instruksioneve të menaxherëve të shitjes për Kosovë dhe Shqipëri
 • Verifikimi i implementimit të standarteve të ekspozimit të produkteve/ layout-it në terren
 • Fotografimi dhe prezentimi i gjendjes së gjetur në terren
 • Raportimi mbi mangësitë në terren si dhe raportimi mbi madhësinë dhe hapsirën për përmirësim
 • Përcjellja e aktiviteteve të konkurrentëve në terren dhe raportimi i rregullt i të njëjtës

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Universitare /Arsimi lartë (nuk është kusht definitiv)
 • Përvojë pune në menaxhim shitjeje dhe njohje të merchandising standarteve
 • Nivel i lartë i njohjes së punës në kompjuter– MS office e sidomos punës në excel
 • Njohje e FMCG për tregjet e Kosovës dhe Shqipërisë
 • Vetëiniciativë, shpirt konkurrent, aftësi pune në grup
 • Organizim dhe qasje sistematike në punë
 • Njohje e gjuhës angleze

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e stafit tone dhe nëse i përmbushni kushtet e kërkuara, biografinë tuaj duhet ta dërgoni në e-mailin: posao@nectar.rs

Vërejtje: Gjatë aplikimit, në titullin e mailit duhet të përcaktoni pozitën për të cilën aplikoni. Konkursi zgjat 14 ditë nga dita e shpalljes.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook