Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Pejë

Kamariera (2), Kuzhinier-e apo NdihmesKuzhinier-e (2), Sektorist-e (3), Arkatare (3), Depoist

Kamariera (2), Kuzhinier-e apo NdihmesKuzhinier-e (2), Sektorist-e (3), Arkatare (3), Depoist

Information

Publish Date

11.04.2017

End Date

25.04.2017

Categories

Shitje | Hoteleri

Job Places

Pejë

Job Description

Market "ARBËR GROUP" SHPK  PEJË  shpallë konkurs për vende të lira pune:
                                
Kamariera – 2 vende të lira Pune
Kuzhinier-e apo NdihmesKuzhinier-e -2vende të lira Pune
Sektorist-e - 3vende të lira Pune
Arkatare -3vende të lira Pune
Depoist -1vend I lire Pune
                                
Kandidatët e Interesuar ti Plotsojnë këto kushte:
. Të kene pervoja pune
. Të jene bashkepunues dhe inovative,
. Të respektojne rregullat e punes.
    
Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: 049 320 200

email: arbergroup_shpk@hotmail.com                


Expired

Advertising
Advertising
Facebook