Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

SHITJE

SHITJE

Information

Publish Date

11.04.2017

End Date

22.04.2017

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Ekipi jonë ka nevojë për Lojtar të ri në SHITJE - Pejë

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë dhe luan një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe Kosovë. Me rrjetin më të madh të shitjes, duke numëruar 7 pika të shitjes dhe personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Detyrat
- Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
- Ofertimi, shitja dhe faturimi
- Menaxhimi i shërbimeve
- Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
- Bashkëpunime i ngushtë me departamentet interne (stok, marketing, administratë)

Profili juaj
- Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
- Shitjen e keni pasion
- Kenë dëshirë të punoni në grup dhe të angazhoheni
- Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

Përfitimet tuaja
- Trajnim dhe integrim intensiv për koleget e ri
- Vend pune modern dhe të sigurt
- Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
- Një pozicion vetë-përgjegjës
- Zhvillim profesional të karrierës tuaj

Te gjithë aplikuesit duhet ta dërgojnë:
- CV-n (http://autoservicepartner.com/site/?faqe=18) dhe referencat tek email karriera@autoservicepartner.com 
- Data e fundit për aplikim: 22.04.2017

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook