Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Puntor në Pomp (3)

Puntor në Pomp (3)

Information

Publish Date

07.04.2017

End Date

21.04.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjilan

Job Description

Kompania AL –PETROL Sh.p.k  hap vende të lira pune.

Lokacioni i punës: Njësia GJILAN ,

   3 Puntor në Pomp

  • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
  • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese
  • Perparesi kane aplikuesit mbi moshen 25 vjeqarë

Për informata shtes kontaktoni në 049 940 002 & 049 940 157

Të Iinteresuarit të dërgojnë CV - me foto dhe dokumente përcjellëse në e-mail adresen:
email - hralpetrol@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook