Log in
X

Company Name

TIKI shpk

Phone Number

+386 49 666 676

Company Place

Prishtinë

Monter i kuzhinave dhe enteriereve

Monter i kuzhinave dhe enteriereve

Information

Publish Date

08.04.2017

End Date

21.04.2017

Categories

Monter

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania TIKI shpk shpall konkurs për plotësimin e pozitave në fabrikën e prodhimit të mobiljeve:

  • Monter i kuzhinave dhe enteriereve- me përvojë dhe pa përvojë pune

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info@tiki-ks.com, Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit:

+386 49 666 676

Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania TIKI Sh.P.K. zona Industriale p.n. Prishtinë, tek ish objekti Baby Center.

Konkursi është i hapur nga data 08 Prill 2017 deri më 21 Prill 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook