Log in
X

Company Name

Troja Media

Phone Number

+386 49 457 870

Company Place

Prishtinë

Chat Agents

Chat Agents

Information

Publish Date

07.04.2017

End Date

07.07.2017

Contact Person

Laura Nushi

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Troja Media e cila gjendet mrapa Teatrit Kombëtar, tek Qebaptorja 4 Llullat, kërkon Chat Agents ,të cilët njohin gjuhën gjermane ne shkrim dhe lexim.

Rroga është mbi mesatare të rrogave të Kosovës.
Mosha e preferuar : 18-30 vjet.

Për më shumë informata lidhur me orarin apo pagesen,të interesuarit të na shkruajn në email,ose të thirrin në numrat tanë.

NUK JEMI CALL CENTER.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook