Log in
X

Company Name

Bambus Group

Phone Number

045602290

Company Place

Pejë

Intervistues/e ne Gjuhet (Angleze, Çeke, Daneze, Finlandeze, Franceze, Gjermane, Holandeze, Norvegjeze, Polake, Portugeze, Sllovene, Spanjolle, Suedeze, Ruse, Turke)

Intervistues/e ne Gjuhet (Angleze, Çeke, Daneze, Finlandeze, Franceze, Gjermane, Holandeze, Norvegjeze, Polake, Portugeze, Sllovene, Spanjolle, Suedeze, Ruse, Turke)

Information

Publish Date

13.04.2017

End Date

24.04.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë | Prishtinë

Job Description

Kompania "Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e për qëllime të humumtimit të tregut (Marktforschung / Market Research) në degët saja në Prishtinë dhe Pejë në këto gjuhë:

Lokacioni: Prishtinë dhe Pejë  

- Angleze

- Çeke

- Daneze

- Finlandeze

- Franceze

- Gjermane

- Holandeze

- Norvegjeze

- Polake

- Portugeze

- Sllovene

- Spanjolle

- Suedeze

- Ruse

- Turke

Ofrojmë:

- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Orarë fleksibil, mundësi pune part dhe full time prej 08:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
- Pagesë fikse prej 3,00 €/ora  dhe bonuse sipas performancës 

Kërkesat:

- Njohuri të shkëlqyeshme në njërën nga këto gjuhë
- Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të plotesojnë aplikaconin online në web faqën: www.bambusgroup.com/jobs ose dërgoni CV-ne ne e-mail adresen: info@bambusgroup.com, për informata na kontaktoni në 045/ 602-290 ose 049/ 415-111

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 24.04.03.2017

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group

Expired

Advertising
Advertising
Facebook