Log in
X

Company Name

Trokadero Sh.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SUPERVISER (Mbikëqyrës)

SUPERVISER (Mbikëqyrës)

Information

Publish Date

01.04.2017

End Date

01.05.2017

Contact Person

Ermir Braimi

Categories

Shitje | Ekonomi | Administratë | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “TROKADERO SH.P.K.”, Prishtinë ka shpallur konkurs për punësim në rolin e SUPERVISER (Mbikëqyrës).

KUALIFIKIMET:

 •  Dimplomë Fakulteti në Ekonomik, Administrim Biznesi apo fusha të ngjajshme.
 •  Përvojë pune 0 deri 3 vite në fushën e shitjes.
 •  Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit.
 •  Njohuri të Gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar.
 •  Posedim të patent shoferit të kategorisë “B”.
 •  Përparsi kanë gjinia femrore.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Planifikon dhe prioritizon aktivitetet e shitjes dhe të kontaktimit të klientëve si ata ekzistues ashtu edhe ata potencial duke u fokusuar gjithnjë drejt arritjes së qëllimeve të caktuara të biznesit duke përfshirë këtu koston dhe shitjen, posaçërisht menaxhimin e kohës personale dhe produktivitetin;
 • Përcakton objektivat mujore, javore dhe ditore, etj;
 • Mbikëqyrje të punojnësve, zhvillimin e tyre dhe rritjen e kapacitetit të tyre;
 • Mirëmban dhe zhvillon kontaktet me klientët ekzistues dhe potencial me anë të medotave të përshtatshme të shitjes;
 • Prezanton produktet dhe shërbimet e kompanisë në mënyrë efektive te klientët ekzistues dhe ata potencial;
 • Bën realizimin e planit të shitjeve në treg;
 • Udhëton në udhëtime zyrtare nëse një gjë e tillë i kërkohet;
 • Propozon mënyra të reja për rritje të vëllimit;
 • Identifikon nevojat shtesë të klientëve që i menaxhon;
 • Implementon aksionet e mundshme tek blerësit;
 • Analizon tregun, konkurrencën dhe konsumatorët;

TË GJITHË TË INTERESUARIT MUND TË DËRGOJNË CV E TYRE NË E-MAIL ADRESËN: info@trokaderofm.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook