Log in
X

Company Name

“Black and Red”

Phone Number

Company Place

Lipjan

BARIST

BARIST

Information

Publish Date

21.03.2017

End Date

21.04.2017

Contact Person

Categories

Hoteleri

Job Places

Lipjan

Job Description

Restorani/Kafe “Black and Red” me lokacion ne aeroportin nderkombetar Adem Jashari, Vrelle/ Lipjan shpalle pozite per: BARISTA

Kushtet qe duhet plotesuar:

  • Mosha: 20 deri 28 vjet.
  • Se paku shkollen e mesme te perfunduar.
  • Minimum 2 vite pervoje ne lemin e bizneseve hoteliere, kafeneve, restoraneve.
  • Aftesi per te punuar ne ndrrime.
  • Dinamik, vetmotivues, dhe indershem.
  • Mikeprites i konsumatoreve, kuptimi inevojave te tyre, pergjegjesi ne kerkesat e tyre.
  • Njohja e gjuhes angleze apo turke eshte nje perparesi.
  • Jo duhanpires.

CV te dergohen ne email adresen: mxhigoli@blackandredcafe.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook