Log in
X

Company Name

RUGOVE sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Merchendising / Promocion (4), Call Center (1)

Merchendising / Promocion (4), Call Center (1)

Information

Publish Date

20.03.2017

End Date

27.03.2017

Categories

Shitje | Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Rugove shpk është kompani vendore me brendet më të njohura kosovare Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. 

Te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjese e kompanise  ju ftojme qe te aplikoni per poziten :

Merchendising / Promocion – 4 pozita
Call Center – 1 pozite

Ç’ka ofron RUGOVE sh.p.k:

 • Ndërmarje profesionale dhe dinamike
 • Ambient profesional dhe motivues
 • Kompenzim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura
 • Mundësi të përparimit të karierës

Ç’ka presim nga Kandidati (ose Kandidatja):

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
 • Ka iniciativ dhe aftësi të punojë i pavarur

Kualifikimet për pozitën : Merchandiser/ Promocione

 • Kandidatet duhet të jenë mbi moshën 18 vjeçare
 • Përvojë punë në fushën e promocionit apo shitjes është përparësi
 • Kandidatet duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • Të jenë të afta të punojnë me mbikëqyrje minimale;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë;
 • Kandidatet duhet të kenë aftësi të shkëlqyera prezantimi 

Kualifikimet e kerkuara  për Call Center duhet të kenë:

 • Aftësi të forta marketingu dhe shitjeje
 • Aftesi të forta të komunikimit me shkrim dhe me gojë; ndjenjë të lartë përgjegjësie
 • I vëmendshëm në detaje, me qëllime të përcaktuara
 • Aftësi negocimi
 • T`ju përgjigjet telefonatave, në përputhshmëri me treguesit kryesorë të performancës.
 • T’i ofrojë klientit pikat e forta dhe me të mira të produktit
 • Angazhim maksimal për t’i ofruar klientit shërbim të shkëlqyer
 • Aftësi komunikimi, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe aftësi analitike

Të interesuarit mund të aplikojnë në hr@rugove.eu  duke cekur pozitën. Aplikacioni duhet të përmbajë letër motivuese, CV dhe një foto të kandidatit.
Rugove shpk ofron mundësi të barabarta punësimi dhe inkurajon të gjithë që janë të interesuar të paraqesin aplikacionin.

Afati i fundit per aplikim është 27 Mars 2017
Vetëm kandidatët që do të hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook