Log in
X

Company Name

Petrol Company

Phone Number

038 601 057

Company Place

Prishtinë

Puntorë dhe Puntore (femer) ne market (2), Puntorë pompe

Puntorë dhe Puntore (femer) ne market (2), Puntorë pompe

Information

Publish Date

20.03.2017

End Date

31.03.2017

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës Petrol Company Shpall konkurs:

Puntorë dhe puntore (femer) ne market BRESJE DHE ÇAGLLAVICE  2 pozita.

Puntorë pompe Prishtine - Tek Medrezja.

Kualifikimet :
Per poziten e lartecekur nevoitet te pakten shkollimi i mesem, njohja e ndonje gjuhe te huaj do te jete perparesi, si dhe pervoje pune ne shitje dhe ne sektorë per market do te ishte e preferueshme.

Dokumentacioni i nevojshem: 

CV-ja  per pozitën për të cilen aplikoni (pozita te ceket tek subjekti ne emajl).  

Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: arbresha.blakaj@petrolcompany.biz  , më së voni deri me 31.03.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook