Log in
X

Company Name

"VAHIDI" SH.P.K.

Phone Number

044305164

Company Place

Prishtinë

Shitës (Mashkull)

Shitës (Mashkull)

Information

Publish Date

18.03.2017

End Date

31.03.2017

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"VAHIDI" SH.P.K, shpall konkurs për:

- Shitës (Mashkull)

Detyrat:

Shitjen e tekstilit me shumicë dhe pakicë.

Te interesuarit të dergojnë CV-në në e-mail: vahidishpk@gmail.com

Tel: 044305164

Afati i fundit për aplikim: 31 Mars 2017.

Adresa:
Tregu te amortizatorët Prishtinë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook