Log in
X

Company Name

Emona City

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher (1), Zv. Menaxher (2), Furnizues (3), Përgjegjëse Textil&Home (2), Pranues malli (2)

Menaxher (1), Zv. Menaxher (2), Furnizues (3), Përgjegjëse Textil&Home (2), Pranues malli (2)

Information

Publish Date

18.03.2017

End Date

28.03.2017

Categories

Shitje | Menaxher

Job Places

Lipjan

Job Description

Kjo është mundësia jote...

Për të qenë të suksesshëm, ne kemi nevojë për njerëzit më të mirë, të cilët i duan sfidat dhe punën.
Edhe ti mund të jesh një prej tyre!

Jepi mundësinë vetës të jesh pjesë e Emona City

Ambicia, talenti, modeli frymëzues, iniciativa dhe vizioni për të ardhmen janë tiparet themelore për të qenë pjesë e ekipit tonë!

Ne ofrojmë një ambient modern dhe social pune duke krijuar mundësi për një të ardhme profesionale të suksesshme!

Emona City, një rrjet me supermarkete dhe hipermarkete, e shtrirë në tetë (8) komuna dhe me plan zhvillimorë në gjithë territorin e Kosovës, hapë konkurs punësimi për këto pozita për pikën e re shitëse në qytetin e Lipjanit.

 1. Menaxher (1 Pozitë),
 2. Zv. Menaxher (2 Pozita),
 3. Furnizues (3 Pozita),
 4. Përgjegjëse Textil&Home (2 Pozita),
 5. Pranues malli (2 Pozita).

Kriteret e punësimit – Menaxher, Zv. Menaxher & Furnizues

 • Përvojë relevante të punës minimum tre (3) vite në Retail (Shitje me pakicë),
 • Diplomë Universiteti në fushat: Ekonomi, Administrim Biznesi ose të ngjashme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative,
 • Të ketë aftësi të mira planifikimit, komunikimit dhe të punës ekipore,
 • Të ketë njohuri të mira në MS Office (Windows, Excel, Power Point) dhe programeve aplikative.

Kriteret e punësimit – Përgjegjëse Textil&Home dhe Pranues malli

 • Përvojë pune (E preferuar Retail-Shitje me pakicë),
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative,
 • Të ketë aftësi të mira planifikimit, komunikimit dhe të punës ekipore,
 • I gatshëm për sfida dhe njohuri të reja,
 • Të ketë njohuri bazike në MS Office(Windows, Excel, Power Point).

Udhëzime rreth aplikimit:
Kandidatët e interesuar përpunë, duhet qëtë aplikojnë online në web faqen tonë http://www.emonacity.shop (Karriera)

Konkursi është i hapur nga data 18.03.2017 deri me datën 28.03.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook