Log in
X

Company Name

Accent Translation and Interpreting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Customer Service Agent

Customer Service Agent

Information

Publish Date

15.03.2017

End Date

31.03.2017

Categories

Call Center

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Accent Translation and Interpreting me seli ne Shkup kerkon punonjes ne tere territorin e Kosoves me njohje te gjuhes Suedeze dhe njohuri primare me kompjuter per pozite Customer Service Agent.

Per me teper informacion na shkruani ne mail: mt@accent-skopje.mk

Tel.00389 71 2084130.

Webbfaqja: www.accent-skopje.mk

Accent Translation and Interpreting DOOEL Skopje

Adresa:Kej 13 Noemvri 13/9, 1000 Shkup.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook