Log in
X

Company Name

ARBERIA SHPK

Phone Number

038-601-655

Company Place

Prishtinë

Kontabilist i çertifikuar

Kontabilist i çertifikuar

Information

Publish Date

15.03.2017

End Date

29.03.2017

Categories

Kontabilitet | Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Arbëria Sh.p.k

Shpall

 KONKURS

  1. Kontabilist i çertifikuar (1 Pozitë)

Kushtet:

-Të jet i diplomuar në fakultetin Ekomik.
-Të kete përvojë të punës
-Të posedojë aftësi të shkëlqyra komunikimi, organizative dhe ekipore.
-Të jet igatshëm të punoj me orar të plot pune.

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë personalisht në zyret tona në Zonë Industriale në Prishtinë prapa ETC-s.

Orari i aplikimit çdo ditë pune prej 09:00 h deri 12:00 h dhe prej 13:00 h deri 16:00 h.

Email: arberia_company@hotmail.com

Info: 038-601-655  dhe  044-739-333

Expired

Advertising
Advertising
Facebook