Log in
X

Company Name

BETA sh.p.k.

Phone Number

+377 (0) 44 505 757

Company Place

Lipjan

Menaxher i Shitjes

Menaxher i Shitjes

Information

Publish Date

14.03.2017

End Date

14.04.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Kompania: Beta sh.p.k

Adresa: Lipjan, Rr. Sadik Shala, nr.146, 14000

Beta Sh.p.k, shpall konkurs për 1 vend të lirë të punës:

Pozita: Menaxher i Shitjes

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Diplomë Universitare (Fusha e Ekonomisë, Farmacisë dhe Studimet Master janë përparësi);
 • Përvojë pune në shitje 5 vite dhe më shumë (Përvojë në shitje të produkteve Farmaceutike është përparësi);
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar, zhvilluar dhe kontrolluar rritjen e shitjës ne Departamentin Ushqimor dhe Farmaceutik;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • I/e motivuar, dhe i/e aftë për të kryesuar dhe motivuar të tjerët në grup;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze është e detyrueshme;
 • Njohja e gjuhës Serbo-Kroate dhe Gjermane do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 14 Prill 2017 ora 17:00.

Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kualifikimet do të kontaktohën.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook