Log in
X

Company Name

KING SECURITY SH.P.K

Phone Number

+377 (0)45 222 739, +386 (0)49 222 739

Company Place

Prishtinë

Sigurim Fizik (50), Agjent Marketingu (2)

Sigurim Fizik (50), Agjent Marketingu (2)

Information

Publish Date

14.03.2017

End Date

30.03.2017

Categories

Sigurim Fizik | Marketing | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik – 50 persona

Kualifikimet e kërkuara:

-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com .

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 30.03.2017,ora 16:00!

----------------------------------------------------------------------------

Agjent Marketingu – 2 persona

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
-Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil
- Të kenë përvojë pune në Fushën e Marketingut, Marketing Direkt, Agjent i Shitjes dhe të ngjajshme
- Aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 30.03.2017,ora 16:00!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook