Log in
X

Company Name

TAXI BEKI

Phone Number

049 111 555

Company Place

Prishtinë

Vozitës (10)

Vozitës (10)

Information

Publish Date

13.03.2017

End Date

31.03.2017

Contact Person

Skender

Categories

Vozitës

Job Places

Fushë Kosovë | Graçanicë | Obiliq | Prishtinë

Job Description

TAXI BEKI SHPALL KONKURS PËR 10 VENDE TË LIRA TË PUNES.

Pozita e punës është VOZITËS, të gjithë ata të cilët janë të interesuar për të punar, RadioTaxi BEKI ofron 10 vende të lira pune.

Të interesuarit duhet të dergojnë CV dhe kopjen e patent shoferit në zyret e Taxi BEKI të cilat ndodhen në Qendrën Tregtare në Breg të Diellit Nr:45 nga ora 13:00 deri në orën 16:30.

Kushtet për aplikim jane:

  • Posedimi i Patentshoferit ( minimum 2 vite),
  • Respektimi i orarit te punës dhe rregullave të kompanisë,
  • Te kete vullnet për të punuar,
  • Te jete i komunikushëm me pasagjerin.

Afati i fundit për Aplikim: 31 Mars 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook