Log in
X

Company Name

Guri G Security

Phone Number

044/150-499, 045/800-362

Company Place

Prishtinë

Roje fizike të objekteve (25)

Roje fizike të objekteve (25)

Information

Publish Date

11.03.2017

End Date

24.03.2017

Contact Person

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Guri G Security – Kompani për shërbime të sigurimit

Rr.Nazim Gafurri, Prishtinë, Kosovë

Shpall konkurs për punësim:

Roje fizike të objekteve: Prishtinë 15 pozita, Fushë-Kosovë 10 pozita.

Kriteret për punësim:

Kandidatët të cilët janë të licencuar nga MPB (Ministria e Punëve të Brendshme), kanë përparësi.

Afati i konkursit eshte i hapur nga data 11.03.2017.

Kandidatët e interesuar për aplikim mund të lajmërohen në këta numra telefoni kontaktues: 044/150-499 dhe 045/800-362.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook