Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Banakier (4), Kamarier (4), Punëtor në Market (3)

Banakier (4), Kamarier (4), Punëtor në Market (3)

Information

Publish Date

10.03.2017

End Date

23.03.2017

Categories

Hoteleri | Shitje

Job Places

Drenas | Fushë Kosovë | Vushtrri

Job Description

Kompania AL – PETROL Sh.p.k, hap vende të lira pune.

Lokacioni i punës: Njësia - Hotel "Vita" - Vragoli, KK Fushë Kosovë

2  Banakier dhe

2  Kamarier  

Kriteret:

 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Lokacioni i punës: Njësia - SLLATINË, KK Fushë Kosovë

2  Banakier  dhe

2  Kamarier 

Kriteret:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Kompania AL –PETROL, Njësia në DRENAS  dhe VUSHTRRI,  hap vende të lira pune.

Punëtor në Market (3)

Kriteret:

 • Të jenë 3 veta që kanë lidhje të ngusht familjare
 • Të ken njohuri bazike pune në kompjuter.
 • Së paku të kenë të përfunduar shkollen e mesme
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese

Të Iinteresuarit të dërgojnë CV - me foto dhe dokumente përcjellëse në e-mail adresen:

hralpetrol@gmail.com

Për informata shtese mund të  konkatoni  edhe në numrat e telefonit:
049 940 002  dhe  049 940 010.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook