Log in
X

Company Name

Perfect Blue LLC

Phone Number

038603754

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i/e departamentit te Farmacise

Menaxher/e i/e departamentit te Farmacise

Information

Publish Date

20.03.2017

End Date

25.03.2017

Categories

Shitje | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania Perfect Blue LLC me seli ne Prishtine, ne cilesine e distributorit te prodhimeve te Beiesrdorfit (NIVEA, Atrix, Labelo, Hansaplast), shpall konkurs per kete pozite:

- Menaxher/e i/e departamentit te Farmacise

Detyrat e punes:

Menaxhimi dhe zhvillimi i kanalit te shitjes- Farmaci

Planifikimi, implementimi dhe mbikqyrja e strategjise per kanalin e farmacise

Kushtet:

Kandidatet duhet te poltesojne keto kushte:

- Pergaditje profesionale (min. teknik i farmacise)

- Te ken pervoje pune ne menaxhim, shitje te produkteve qe tregtohen ne farmaci

- Te njohin gjuhen angleze

- Te kene patent shoferi

Aplikacionet e plotesuara te dergohen ne adresen:

info@perfectblue-kos.com, deri me daten 25.03.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook